Second Hand Aalborg

Vores webstedsadresse er: https://www.svdesign.dk.

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger

I forbindelse med din tilmeldelse af nyhedsbrev samt betaling for produkter hos Second Hand Aalborg har du indtastet/formidlet en række personoplysninger, herunder særligt

Dit navn

Din e-mailadresse

Dit telefonnummer

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrev samt oplysninger vedr. køb af produkter, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af at formidle dig nyheder og fakturerer og sende produkter.

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har sat kryds i boksen ”Ved at indsende ovenstående data, giver jeg hermed mit samtykke til, at Second Hand Aalborg må behandle mine data.”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om din tilmelding og fakturering hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os samt evt. opsige din konto.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på info@svdesign.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine person- og samtykkeoplysninger ved tilmelding af vores nyhedsbreve (mailchimp). Vi har indgået databehandleraftaler med denne databehandler, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Second Hand Aalborg

Merkurvej 13

9200 Aalborg SV

Tlf.: +45 2147 1652

E-mail: info@svdesign.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 84 måneder efter, at du har modtaget din vare.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.